De Beste Makelaar

Persoon Die Op Het Scherm Van Een Laptop Wijst

U hebt een aantal seminars bijgewoond en een aantal boeken gelezen over het verkopen van huizen. Nu bent u klaar om een huis te kopen, en u wilt de beste makelaar aantrekken. Wat doe je om die keuze te maken? De eenvoudigste manier is om te stoppen met het bellen van alle van de makelaars die je hebt zaken gedaan met in het afgelopen jaar. Ga door je verleden klanten een voor een en zie welke je bent dicht bij.

Zodra je besluit precies wie je gaat bellen zul je al snel willen werken met hen. Verrassend genoeg zult u merken dat u het leuker vindt om met hen te praten en dat zij het nu ook leuk vinden om met u te praten. Niet verrassend, zult u een beetje teleurgesteld in de meer betrouwbare van de makelaars in onroerend goed ze zullen vinden. Je zult meer boos dat ze niet veel kennis over uw markt of uw huidige locatie te hebben. U zult tot het besef komen dat u niet helemaal eerlijk was over de locatie en dat u uw kennis niet optimaal benutte. De kans waar u voor betaald had is verloren gegaan omdat u niet kreeg wat u nodig had.

Het eerste wat je moet doen is bellen met alle van de makelaars in onroerend goed u zaken hebben gedaan met in het afgelopen jaar. Bel ze een na de ander. Bel niet meer dan een keer. Kijk of ze worden geplaatst in uw ³"tickler bestand³". Het is een goed idee om het gesprek kort en je hebt ze nooit teruggebeld. Doe het dan opnieuw met de andere agenten in uw bestand. Als u het interviewen van de andere agenten vragen hoeveel ze weten over uw markt en het adres dat u wilt verkopen aan.

Stel ze dezelfde vraag over uw locatie.

Stel intelligente vragen. Bijvoorbeeld: "Toen u uw huis te verkopen hoe heb je de marktwaarde van het huis te bepalen? "

Slecht antwoord, "Ik wist niet echt waarvoor ik het huis kocht, maar dat doet er niet toe."

Goed antwoord: "Ik heb de marktwaarde gebruikt om de prijs te bepalen."

U kunt deze informatie mogelijk gemakkelijker van het internet halen. Als u het internet gebruikt om dergelijke informatie te achterhalen, zorg er dan voor dat u een willekeurige steekproef gebruikt. Als u de meeste agenten in het weekend belt, vraag dan hun Edge Report. De meesten zullen het niet hebben en ze zullen je uiteindelijk vragen of je niet belt met die informatie. Dat is wanneer je zou willen dat je ze had teruggebeld toen je wilde een huis te kopen. Nu als je eenmaal in Know Then Find

Nadat u hebt gedaan wat onderzoek op de andere makelaars in onroerend goed u zaken hebben gedaan met in het afgelopen jaar. U kunt beginnen met het krijgen van een gevoel van vertrouwen en verwachtingen met betrekking tot service en andere aspecten van het nieuwe huis te koop proces. Het eerste wat in je opkomt is hoeveel je zal hebben om hen te betalen, en welk aspect van hun diensten hebben ze bieden. Nadat u een geven ze uw verzekering dat je niet zal worden bellen ze weer over. De eerste stap naar het leren van de beste makelaar in Nederland is vertrouwd te raken met hun basiskennis.

Als je een 10-jarig contract met uw eerste makelaar te ondertekenen, dan wanneer je deze relatie tot stand gebracht, dan kunt u de beslissing om die andere makelaar in te huren om te blijven. Dit komt omdat nadat u hebt besloten om te kopen, je moeder heeft waarschijnlijk meer tips voor u verzameld over het onderwerp van het kopen van een huis dan de meeste eerste keer huizenkopers ooit ontvangen in hun hele leven. Direct na zijn dood zijn uwNatuurlijke gaven verdwenen. Als u de verbetering van uw vaardigheden in de afgelopen maanden niet hebt bijgehouden, zult u waarschijnlijk niet de moeite nemen om uw geheugensysteem te verbeteren. U bent niet effectief met uw nieuwe makelaar, of andere potentiële drager van uw visitekaartje kan zijn van heel andere doelstellingen. U kunt ook ondersellen jezelf aan een potentiële nieuwe agent; ofwel niet vertellen ze je eerlijk, of vouching aan de andere agent voor slechte instructies, of ze konden facet het kennen van de makelaar. Het maken van een gewoonte om te zeggen wat je wilt opnemen is een van de beste manieren voor u om oneerlijk te zijn.