Hoe de vloer te schuren en lovende kritieken te krijgen

Vloer schuren

De eenvoudige handeling van het schuren van de vloer en het krijgen van een positieve beoordeling is er een die bijna elke huiseigenaar kan doen. Zelfs als u niet de tijd of het geld hebt om het hele huis te schuren, zijn er veel manieren om aan de slag te gaan met een snelle en vuile vloer. Hier zijn enkele tips over hoe u de vloer kunt schuren en lovende recensies kunt krijgen.

Houten vloer schuren met een grondige vloercheck

De eerste stap naar het schuren van de vloer met een diepte van 2-3 mm is het grondig identificeren van de probleemgebieden en investeren in een goede vloercheck. De meeste bouwmarkten hebben een goede vloercontrole, en als u er geen heeft, kunt u ons altijd bellen op (800) 842-2387 om een vloerevaluatie te bestellen. Deze evaluatie zal bepalen of de vloer moet worden vervangen, en zo ja, wat. De beste manier om de vloer grondig te onderzoeken is met behulp van een metselwerk stoepschuurmachine, die u kunt vinden bij uw plaatselijke thuiswinkel. Handzagen en andere handmixers zijn niet goed voor het schuren van vloeren. Deze mixers hebben geen vingers, en in plaats daarvan, ze hebben een roller die glijdt over de vloer neoliberale vloeren aannemers doen een geweldige baan van het egaliseren van de vloer, maar ze zijn niet het beste gereedschap voor de baan.

Om een goede aflezing van de vloer te krijgen, gebruikt u een lichte schuurmachine en een licht afstofprogramma. Als u een zwaardere vloer hebt, hebt u een diepere machine nodig. Veel vloerenbedrijven hebben ook schuurmachines met een grote reikwijdte, zodat u nog steeds in en uit kunt reiken om de vloer goed af te lezen zonder andere bouwvakkers in de weg te zitten. Bij het egaliseren van de vloer wilt u een vlakke ondergrond, zodat de plank en het puin niet worden verplaatst. Zware planken of planken die tijdens het proces zijn verstoord, kunnen grote kloven veroorzaken tussen de plankenvloer en de muur.

Zand langzaam

Voor een nog nauwkeurigere beoordeling van de vloer gebruikt u een schuurmachine met een zachte snelheidsregeling. Bijvoorbeeld, als u een zware houten vloer hebt, gebruik dan een snelheid die zo licht mogelijk is, maar hard voor de vingertoppen. Bij een lichte houten vloer gebruikt u een snelheid die precies goed is om de vloer te egaliseren maar geen grote gaten veroorzaakt. Als u een zeer zware houten vloer hebt, hebt u wellicht een machine nodig die een hogere snelheid heeft om de vloer af te toppen. Wij raden echter meestal aan een schuurmachine met een lage snelheid te gebruiken om een nauwkeuriger meting van de vloer te krijgen.

Schuur niet met te veel druk

Een onder druk geschuurde vloer is eigenlijk eenDoor vloer schuren. Wanneer u een drukschuurmachine gebruikt, wilt u een schuursnelheid gebruiken die precies goed is voor het vloertype (beton, steen, hout, enz.) en de afmetingen (inches, cubits, feet, enz.). U wilt ook een schuurdruk gebruiken die licht genoeg is om te voorkomen dat de spijkerkopjes en wortelstructuren waaruit de vloer is opgebouwd, breken. Op een zware houten vloer wilt u misschien langzamer schuren om te voorkomen dat er grote gaten ontstaan, maar u moet nog steeds een constante schuursnelheid kunnen aanhouden.

Om verschillende redenen kan het onder druk schuren van de vloer met te veel druk in feite grote scheuren en breuken in de houten vloer veroorzaken. In sommige gevallen moet u de vloer volledig vervangen. Het schuren van de vloer met te weinig druk zal daarentegen een matige tot gematigde breuk in de vloer veroorzaken. Een goede vuistregel is dat als u de vloer schuurt met een snelheid die te hoog is voor uw comfortniveau, u moet stoppen en de schuurdruk moet verhogen.

Houten vloer schuren door vloerspecialisten

Als u een echte en nauwkeurige meting van de vloer wilt, kunt u overwegen een aannemer van houten vloeren in te huren. Deze bedrijven zijn experts in hun vakgebied, en zij kunnen u de juiste hoeveelheid druk voorstellen voor het type vloer dat u wilt. De meeste vloeren aannemers zal bieden een vloer evaluatie, en als je extra advies nodig hebt, kunnen ze ook helpen bij het uitzoeken van de stukken voor uw vloer. Als u haast heeft, of geen tijd hebt om alle stappen te doorlopen die nodig zijn om de vloer te schuren, raden wij u aan een aannemer in te huren voor deze taak. Dit soort werknemers reageert snel en is over het algemeen goedkoper dan het inhuren van een professional.