S-haken installeren: pijp

Er zijn maar weinig hulpmiddelen nodig om S-haken te installeren:

S-haken worden aan het overeenkomstige oppervlak bevestigd. De haakarmen moeten gelijkmatig verdeeld zijn, waarbij de ene haak over de andere ligt. Deze haakarmen moeten continu worden gemeten voor een juiste positionering. Het wordt aanbevolen om een ​​waterpas te gebruiken om te bepalen of de haak in de juiste horizontale of verticale positie wordt geplaatst.

Na het bevestigen en controleren van de afmetingen, kunnen de haken worden vastgezet met spijkers van de juiste maat. Er moet ook rekening worden gehouden met de belasting die door de haak wordt bepaald. Voor licht gebruik zou een haak met een classificatie van 20×20 voldoende moeten zijn. In tegenbelaste ruimtes wordt een haak met een classificatie van 20×40 aanbevolen, dwz voor muren met een hoogte van 8 voet.

Nadat een geschikte haakpositie is bepaald, installeert u de S-haken op die positie. Nadat het lang genoeg is om een ​​lichtgewicht object op te hangen, past u de hoek van de haak aan in een positie om de ruimte tussen de haken aan te passen. Verzamel de S-haken en bevestig de haak aan de respectievelijke haakpaal.

Hoe 30-inch pijpkronen te installeren?

Het wordt aanbevolen dat een pijpkroon een minimale dikte heeft van 3 inch met een minimale speling op het aanrecht tot 4 voet. Dit is om ruimte te bieden om de lading in de kamer te ondersteunen. Als de pijpkroon van hout is, moeten standaard lendensteunen worden gebruikt. 30-inch kroonbuizen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende breedtes en kunnen worden gebruikt voor hoofdrails onder bedden van 8 voet hoog.

materialen:

Pijpkroonmaterialen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, gelakt polypropyleenhars kookgerei voor gebruik binnenshuis, aluminium buizen en metaal. Er kunnen ten minste twee pijpkronen worden geïnstalleerd in dezelfde paal die het aanrecht vasthoudt. Bij het maken van de pijpkroon moeten 5-6 inch houten S-haken worden gebruikt om de pijpkroon aan de rechterpaal te bevestigen nadat de lengte is gecontroleerd.

Deze haken moeten stevig in de paal worden geschroefd. Er moet minimaal 2-6 inch vrije ruimte rond de haak worden voorzien om te voorkomen dat stroomsnoeren van apparaten worden doorgesneden. De onderkanten van deze haken moeten net de koppen van de kroon bedekken.

De buiskroon moet aan het aanrecht worden verankerd met houtdraadbouten met een langere diameter. De S-haken moeten eerst worden vastgezet met een dunne draad die om de schroef moet worden gewikkeld. Dit zou de S-haken op hun plaats houden. De draad moet in een neerwaartse beweging om de paal worden gewikkeld om de druppels of de helft van de haaklengte te verlengen. De S-haak moet ook worden verbonden met een getrokken merkbare haak die zou worden gebruikt bij autorisatie aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Pijpkronen moeten op het niveau worden bevestigd met bouten van 1 x 3 inch. Het niveau moet worden geplaatst met het bewijs van niveau. De ruimte tussen de buiskroon en het niveau moet precies op elkaar zijn afgestemd. Om het juiste niveau van de PVC-buis te krijgen, moet het niveau van een timmerman worden gebruikt. Hen HT-hout wordt aan de zijde tegenover het niveau bevestigd.

The post in which the MT hook would be attached should be 2-3 inches higher than the biggest part of the pipe crown. Around the MT post, it should be put a faux brick that is usually square and measures 6 inches wide with a 1.5 inch sloping bottom. This would give more grip on the substance in case of a fall. The brick should be fastened by the mixture of one half water and one half dry cement. The cement should be mixed to the water by using a piped mixing tube.

After the PVC pipe crown is secured, abrasive compound has to be used on the wetted surface 2-3 inches from the bottom. The primer should be dry before the task because the dry water would prevent from the bonding of the primer with the wall. Water resistance primer should be used vertically about 5 inches from the mold bottoms and then spread evenly on the entire surface. This is done to make the PVC stop dripping before UV rays get in the drainer which leads to damage. At the side where the PVC is set, the PVC should be kept about 2 to 3 inches over from the PVC pipe crown. One half-inch would be sufficient formuddropping to get rid of faithful PVC Mahogany from the sides that are lower.

Om het compartiment van de airconditioner te helpen vlekken te voorkomen, verft u de binnenkant van het aanrecht en ook alle kanten, het plastic oppervlak met gekleurde grondverf. Dit wordt gedaan om het vocht in de lucht eventuele vlekken aan de binnenkant te laten verdwijnen. Om het compartiment van de airconditioner te laten drogen voordat u verder gaat, laat u de kettingventilatie open om ventilatie naar binnen mogelijk te maken via de ventilatiesleuven. De PVC-buis moet worden afgesneden om in het kroongebied van de badkamer te passen. Ook moet het gesneden PVC op de muur naast de toonbanken worden verborgen om het plastic dat over het aanrecht is geïnstalleerd, vanaf de lijn te verlengen.