Stenen vloertegels

Steen en leisteen moeten om de paar jaar worden geïnspecteerd om vast te stellen of er scheuren zijn. Stenen vloertegels zijn niet zo geschikt voor een intern onderhoudsprogramma als houten vloeren; daarom hebben ze iets meer extra aandacht nodig. Steen kan worden verzegeld, maar dat beschermt alleen tegen waterschade, scheuren of krassen die het gevolg zijn van normaal gebruik. De meeste steen- of leisteenproducten hebben een beperkte levenslange garantie (20 tot 30 jaar) tegen vlekken, corrosie of barsten.

U kunt ook een vloeibare steenverzegeling gebruiken, dat is een kleine, gelijkmatig dichte laag die op het oppervlak van de steen wordt aangebracht. Bezoek onze steen sealer landing pagina voor meer informatie over de voordelen en beperkingen van de platen zeehondenjagers. Vloeren laten schuren

In de meeste situaties zult u een professional willen bellen om een nieuwe vloerafwerking aan te brengen. Tapijt en ondertapijt worden meestal door doe-het-zelvers gelegd, en met de beschikbare apparatuur kunt u de klus snel en efficiënt klaren. Als u echter een grondiger schoonmaakbeurt nodig hebt, zorg er dan voor dat uw schoonmaakuitrusting een goede vloerkussen en een mild reinigingsmiddel bevat.

Uw plastic of vinyl vloerbedekkingen zijn niet zo belangrijk als de andere bescherming op uw vloer. Veel mensen maken de fout te denken dat u uw plastic of vinyl vloerbedekking nooit hoeft aan te raken om hem vuil te maken.InstructiesWeliswaar zijn deze vloerbedekkingen niet ontworpen om zwaar gebruik aan te kunnen, maar het is mogelijk om ze licht te reinigen, vooral als u ze professioneel laat leggen. Ze kunnen ook worden gestofzuigd als ze niet extreem vuil zijn, zelfs niet bij intensief verkeer. Er zijn producten op de markt om microverontreinigingen van deze oppervlakken te verwijderen. Met een borstel met zachte haren in de hoeken en tussen de tegels kunt u vuil en watervlekken verwijderen, waarna u het product afspoelt.

Vloeren laten schuren

Het is ook mogelijk om op bepaalde soorten vloerbedekking een sealer zonder verontreinigingen aan te brengen. U moet er rekening mee houden dat u sommige van deze producten moet afspoelen nadat u ze hebt aangebracht, vooral in het geval van linoleum, vinyl, of vinyltegels. Ze moeten grondig worden gereinigd, vooral als u een commercieel oplosmiddel gebruikt.

Wees voorzichtig bij het gebruik van reinigingsmiddelen op zeepbasis op tegels. Wanneer u bijvoorbeeld producten met bleekmiddel of ammoniak gebruikt, moet u het oppervlak altijd afspoelen om residu te voorkomen en overtollig reinigingsmiddel te verwijderen. Een andere oplossing is het gebruik van een oplossing van water en azijn. Producten met een rubberen vulling werken ook voor vinyl, maar het vergt over het algemeen meer inspanning. Een ander alternatief is een product met een oppervlaktelaag die zeepresten vermindert. Daarna kunt u het oppervlak afspoelen met water en een speciale tegelreiniger, om alleen de bovenste laag residu weg te spoelen.

Volg deze eenvoudige reinigingsaanbevelingen om uw vloeren of vloerbedekking te beschermen. Als u ze goed onderhoudt, hebt u langer schonere vloeren en een gezonder huis voor u en uw gezin.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)