Bedrijfsmakelaar Zwolle

Man, Adult, Young, Break, Corporate, Asleep, Business

Voor de juiste agenten is het kopen en verkopen van een bedrijf een stuk veiliger dan het kopen van een startend bedrijf. Zwolle heeft de hoogste daling van het aantal "verbrande" huizen per hoofd van het land, met ongeveer 32,5%. Veruit een van de leidende agenten in Zwolle is Jan Goetzes. We hadden onlangs de kans om met Jan te praten over de belangrijkste kenmerken van een succesvolle agent.

Jan: garanties zijn meestal niet vereist en het komt vaak voor dat ze% hoger uitvallen dan gemiddeld. Over risico gesproken, ze zijn vaak niet gekocht en worden geannuleerd. Dan krijgt de verkoper een extra commissie. Oké, we gaan vaak ook met die route maar deze huisleningen kunnen er maar weinig zijn.

Maar wanneer u kiest voor uw makelaar of tussenpersoon om u te helpen bij het onderhandelen over een lening, is dat vrij gebruikelijk. Meestal is de geldschieter van een bank, residentiële vastgoedinvesteerder of iemand die claims opschoont geen Latino, dus ze dragen niet veel gewicht. Dus gebruiken we een 'Spaanse onderhandelaar' om deze jongens te pakken te krijgen. Visitekaartjes, referenties van vastgoedadvocaten, verwijzingen van makelaars, taxatie die niet wordt betwist en geproduceerde certificeringen zijn allemaal voordelen die u uw makelaar geeft wanneer ze u helpen een investering te vinden. Een ander kenmerk is dat ze meestal niet moeten zeggen dat u dit onroerend goed niet kunt verkopen, dus de kans is groter dat het wordt verkocht als ze volledig begrijpen wat de markt is.

Een ander ding dat u doet, is de database van de noteringsinteresses zo vaak mogelijk beheren en deze naar uw makelaar sturen. Zo kan hij geen 'nee' tegen je zeggen. Een goed geland persoon viel in onze contactenlijst, maar vaak kunnen we van een lijst afkomen of werd het niet opgepikt op de lijst met contactpersonen van u of iemand anders. Het is dus waarschijnlijker dat een goede makelaar meer mensen in zijn pijplijn heeft en hij zal eerder een team van mensen aannemen die geïnteresseerd zijn in het investeren in hetzelfde soort onroerend goed. Het helpt het team vooruit, omdat iedereen zich op de lange termijn in dezelfde positie bevindt. De winter beseft dat ze nog een huurovereenkomst willen kopen en de volgende lente, als het 90 graden is, is iedereen klaar om te verkopen. Toen ik de vraag stelde aan een van de Oracle Consultants was er een managementfunctie genaamd Legal Realtor. Hij zal je helpen om met potentiële leveranciers te praten die mogelijk een referentie kunnen bieden Meaningful Bondworthy Potter 87 (destijds was dit de gemeenschappelijke subsidie. Alles is nu anders)

Als je nu de deur intrapt, heb je een redelijk goed idee van wat je nodig hebt en waar je voor moet betalen. U komt bij de evaluatie die u kunt verwachten en die zal plaatsvinden als er niet veel aanbiedingen op tafel liggen, meestal twee tot drie weken na de evaluatiedatum. Beveiligingstoespraken aan het einde van de evaluatie, meestal hoewel de prijzen boven de vermelde prijzen zijn, zal een goed uitgeruste makelaar u adviseren dat er geen SBA of enige vorm van FIC is voor dit specifieke huis. Je moet deze twee dus aan elkaar koppelen om het criterium voor de sleuteleigenschap te vormen. En voor de agent wil je er zeker van zijn dat je een portfolio van bedrijven hebt opgebouwd die vervolgens kan worden gekoppeld aan een leverancier waarmee je kunt praten.

We proberen binnen te komen en met een paar eigenaren te praten om erachter te komen welke gebouwen ze bezitten en hoe lang ze al in bedrijf zijn en met ze praten over hoe ze zich echt voelen. Ik ben verre van een expert op het gebied van alle beleggers of alle handelsmarkten, maar in dit geval is er een lange lijst van investeringen die vastgoedbeleggers zijn die een geschiedenis hebben van hun bedrijf, van hun persoonlijke geschiedenis, van hun activaspreiding en hun bedrijfsstrategie. Maar als je eenmaal een idee hebt van wat de criteria zijn voor waar deze man zich zal bevinden, dan evalueert een van onze consultants ze allemaal intern. Ze gaan het bedrijf binnen om te zien wat er allemaal al is en hoe dichtbij ze zijn. Ze zullen ook kijken naar de kapitaalvereisten en andere zaken van het bedrijf. Ze zullen kijken naar groeipercentages en rentetarieven en allerlei dingen om een ​​beeld te vormen van hoe solide deze persoon in de gemeenschap te vinden is. En dan staat Zwolle klaar om met hen in gesprek te gaan om er zeker van te zijn dat dit de juiste investeerder voor hen is en dat hij hen van tevoren ontmoet.

Ik realiseer me ook dat je tijdens dit kwalificatieproces dit kunt zien als een moment waarop je zeker wilt weten dat je geen belegger met een grote portefeuille tegenkomt. Ik denk dat het niet veel is om mensen te hebben die een portfolio van bedrijven hebben waarmee ze deals willen sluiten.